Lid worden van HBO-Sport

Over je profielfoto

Voor de HBO-Sportpas is het belangrijk dat er een duidelijke pasfoto wordt aangeleverd. Controleer even je foto voordat je de aanmelding verstuurd. Hieronder een voorbeeld van verschillende foto's.

pasfoto-schema

*Onherkenbare foto's worden niet geaccepteerd voor het lidmaatschap. 

Bevestiging aanmelding

Een bevestiging van je aanmelding wordt toegestuurd. Indien dit niet na 2 werkdagen is gebeurt, neem dan even contact met ons op. Handig is om hiervoor het online contact formulier te gebruiken via de link hieronder.

Direct contact

Hoe komt het dat ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?

Hoogstwaarschijnlijk is de bevestigingsmail als 'spam' aangezien en staat de bevestigingsmail in je 'spambox' of bij 'ongewenste email'. Dit kan gebeuren als spamfilters van je provider zodanig staan ingesteld dat de bevestigingmail als 'spam' wordt beschouwd. Of als je gebruik maakt van 'hotmail', 'yahoo', 'gmail' of andere soortgelijke (gratis) providers is de kans groot dat de bevestigingsmail als 'spam' wordt aangezien.

Wat moet ik doen als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?

Je weet zeker dat je je emailadres goed hebt ingetypt maar je hebt geen bevestigingsmail ontvangen, stuur dan een mailtje hbo-sport@stenden.com met als onderwerp ‘Bevestigingsmail niet ontvangen‘ o.v.v. je naam en telefoonnummer. Wij zorgen er dan voor dat je alsnog je bevestigingsmail ontvangt.

Let op! Vul niet meerdere malen het online aanmeldformulier in. Dit geeft ons onnodig veel werk.

Om spam te voorkomen vragen we je het vakje 'Ik ben geen robot' aan te vinken.

X