Voorbeeld pasfoto

Hieronder een check voor de pasfoto. Zorg ervoor dat je een herkenbare pasfoto upload voor de aanmelding.

pasfoto-schema

Aanmelden CPP-pas

Graag een herkenbare profielfoto uploaden zoals het onderstaande voorbeeld. Deze wordt namelijk gebruikt voor je HBO-Sport pas. Please use a recognizable profile photo for upload like the examples below. It is used for your HBO Sports pass.

De CPP-pas geeft de pashouder korting bij verschillende bedrijven uit de regio. Er wordt samenwerking gezocht met nog meer bedrijven.

Tijdens je studententijd krijg je oneindig veel mogelijkheden om lid te worden van diverse verenigingen. Behalve aan een studentenvereniging kun je ook aan een studievereniging enorm veel hebben; zowel tijdens als na je studententijd. Wij hebben de voordelen van een lidmaatschap voor jou op een rijtje gezet.

  1. Nieuwe mensen leren kennen

Eén van de grootste voordelen is dat je veel nieuwe mensen leert kennen die dezelfde interesse hebben als jij. Vooral als je nieuw bent in een stad of pas begonnen bent met studeren is dit een fijne bijkomstigheid. Een studievereniging is dan zeker een goede plek om nieuwe contacten op te doen. Trouwens: niet alleen voor nu in je studententijd, maar ook voor later in de toekomst!

  1. Netwerk opbouwen

Het lidmaatschap bij een studievereniging is geschikt voor het opbouwen van een netwerk. De studiegenoten die je leert kennen kunnen zowel tijdens studie als na je studie, als je op zoek bent naar een baan, van pas komen. Daarnaast kom je regelmatig in aanraking met het bedrijfsleven, dat je de mogelijkheid biedt om in contact te komen met potentiële werkgevers voor een stage of baan.

  1. Studiegerelateerde activiteiten

Studieverenigingen organiseren regelmatig studiegerelateerde activiteiten. Denk aan congressen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers uit het vakgebied, workshops of een reis. Deze activiteiten zijn leerzaam en interessant voor je toekomst. Daarnaast zijn deze activiteiten ook dé momenten om uitgebreid te netwerken.

  1. Leren organiseren

Net als studentenverenigingen bieden ook studieverenigingen de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een waar organisatietalent. Word lid van een commissie of ga een stapje verder en doe eens een bestuursjaar. Naast dat het erg leuk kan zijn, is het ook enorm leerzaam en staat het op goed op je cv. Als lid van je studievereniging sta je daarnaast ook in nauw contact met de opleiding en heb je inspraak in bijvoorbeeld de kwaliteit van het onderwijs.

X